Jaký vliv má na nás teplo?

Vzpomínáte si, jak jste se ve slunečný zimní den dotkli svého auta a jeho povrch byl horký? Je to proto, že sluneční paprsky nepotřebují vzduch k tomu, aby nám poskytly teplo, protože Slunce vysílá daleké infračervené vlny.

Naše produkty pracují na základě tohoto principu, protože hlavní topné prvky se skládají z patentované technologie karbonového vlákna, které vysílá daleké infračervené paprsky.

wavelength

Dlouhé infračervené paprsky mají pozitivní vliv na lidské zdraví (záření v frekvenci lidského těla je 6-20 mikronů).

V chladných podzimních či jarních dnech, kdy je centrální vytápění vypnuté nebo již vypnuto, je doma, v kanceláři, ve skladu nebo na chalupě nepříjemně. V tuto chvíli bude infračervený nástěnný topný obraz velmi užitečný. Navržený pro vytápění malé místnosti (10-12m2), vytvoří nástěnný topný obraz v takové místnosti během několika hodin teplé mikroklima ve srovnání s chladnou a nepříjemnou teplotou ve zbytku domu nebo bytu. I když je rozloha vytápěné místnosti větší než je uvedeno výše, budete cítit příjemné teplo, pokud sedíte nebo pracujete blízko topení. Toto daleké infračervené teplo má prospěšný vliv na lidské tělo a nevysušuje vzduch.

Nástěnný topný obraz bude skvělým doplňkovým vytápěním v bytech nebo místnostech, kde hlavní vytápění není dostatečně teplé, zejména během chladných období.

room

Topné obrazy vám pomohou prodloužit letní sezónu. Platí to zejména pro místnosti, které nelze vytápět kamny. A také použití infračerveného nástěnného topného plakátu bude mnohem ekonomičtější než plynové nebo jiné typy vytápění. S ohledem na to, že váha tohoto topného panelu je méně než 1 kg a ve srolovaném stavu má rozměry 57x9x9 cm, nebude zabírat mnoho místa doma ani v autě, díky čemuž jej lze také snadno přepravit na chatu nebo chalupu. Hřejivé účinky topných obrazů navíc skvěle podpoříte infračervenými topnými podložkami, které jsou založeny na stejné technologii. Navíc jsou, stejně jako obrazy, velice skladné a snadno přenosné.